Heren 9

Heren 9

3 maal 3 maakt 9, heren 9 ben je voor het leven.

Daar zijn we dan. Heeren 9 is officieel in het leven geroepen om de echte gezelligheidsleden van de semiprofessionals te onderscheiden. Eva de Goede, onze welbekende hockeyster die in 2022 met Nederland wereldkampioen werd zei ooit: “Hockey is het mooiste wat er is”. Wij van Heeren 9 zullen dit allemaal beamen, zei het met een kleine kwinkslag. “Bier drinken na de hockey is het mooiste wat er is”.

Ontsprongen uit het altijd fanatieke Heeren 6, zijn wij het eerste echte herentrainingsteam wat de velden van DHC Drienerlo betreed. Wij trainen op de woensdagavond om 9 uur samen met Heeren 6. Hoewel zij tot wel half 11 hun passie op het veld blijven uiten, is het ons streven om rond 10 uur de toren alweer te betreden en de eerste meter alvorens Heeren 6 van het veld komt genuttigd te hebben.

“Hoor ze klinken, hoor ze gaan, daar komt Heeren 9 alweer aan”

Ons huidige team bestaat uit 11 leden. Hoewel het voor het grootste deel uit Nederlands sprekenden bestaat, staan wij ook open voor anders getaligden! Iedereen in Enschede die graag een avondje in de week wil sporten, en bal/teamsport wil beoefenen, en houd van een gezellig pilsje (of meer) achteraf is meer dan welkom bij ons. Mocht je toch een keer een wedstrijd willen proberen? Heeren 6 nodigt al onze leden uit om een keer een wedstrijd mee te doen op het allerlaagste niveau!

Vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel: Als je niet kan, dan kan je niet. Je hoeft dan niet vervolgens de training erop je longen uit het lijf te rennen, of een gieter te kantelen; één enkele strafbak is voldoende. Maak je niet zo druk, doe heanig an, maar vergeet vooral niet te genieten wanneer het kan.

 

Tsjakka!