Dames 8

DAMES WIE? DAMES PROOST!

Wij zijn Dames 8, ook wel Dames PROOST, het nieuwste en leukste trainingsteam van DHC. Bij ons trainen dames die al jaren hebben gehockeyd, maar ook dames die pas in hun studententijd hebben besloten te gaan hockeyen. Wij zijn sinds 2018 een team en zijn te herkennen aan onze paarse truien! Binnen DHC zul je een aantal van ons kunnen spotten in de vele commissies die de vereniging te bieden heeft.

Naast dat we niet zulke sterren op het hockeyveld zijn, zijn wij zeker wel sterren aan de bar. We integreren overal, op en over de bar en vaak met karaoke, paardenracen en zelfs duikboten zijn wij niet de beroerdste om als laatste de bar overeind te houden.
Dat we geen wedstrijden spelen, betekent zeker niet dat we niet fanatiek zijn op het veld. Zo proberen we zoveel mogelijk toernooien mee te pakken. Naast de toernooien, kerstdiners en spontane avondjes uit, eten we woensdagavond na elke training gezamenlijk op de Toren en zijn we een hecht team.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Mail ons dan via dames8@dhcdrienerlo.nl of stuur ons een berichtje via Instagram: @dhcdames8.

Hopelijk tot gauw!