Dames 8

DAMES WIE? DAMES PROOST!

Proost! Wij zijn Dames 8, ook wel bekend als Dames PROOST! Sinds 2018 zijn wij hét team bij DHC Drienerlo voor zowel meiden met jarenlange hockey ervaring, als voor meiden die nog wat minder lang spelen. Dames 8 is ooit begonnen als trainingsteam, maar sinds 2021 spelen ook wij mee in de competitie! Op de club kun je ons niet alleen herkennen aan onze schittermagische paarse teamkleding, maar zal je ons ook tegenkomen in de vele commissies die DHC te bieden heeft.

Op het hockeyveld zijn we misschien niet de grootste sterren, maar in de derde helft blinkt ons team zeker wel uit! Na onze wekelijkse training op woensdag eten we gezellig met het hele team en daarna blijven we tot in de late uurtjes op de Toren hangen om in de biercompetitie wél de top te bereiken. Naast hockeyen heeft Dames 8 nog veel meer te bieden, zo hebben we jaarlijkse kerstdiners, datediners, doen we mee aan toernooien, gaan we naar gala’s en zijn we natuurlijk vaak aanwezig bij gezellige borrels en feestjes zowel binnen als buiten de vereniging.

Wil je dit zelf nou een keertje meemaken? Kom dan eens meetrainen tijdens onze wekelijkse trainingen op woensdag van 18:15 tot 19:45 uur. Je kunt ons bereiken via dames8@dhcdrienerlo.nl of slide in onze DM op Instagram via @dhcdames8.

DAMES?! PROOST!