Dames 3

Wie zijn wij?

Hey, wij zijn Dames 3 en we zijn het allerallerallerleukste team van DHC Drienerlo. Vorig jaar zijn we ontstaan doordat er veel meiden fanatiek veel wilde hockeyen en daarnaast ook zin hadden in de gezelligheid. Daarom zijn wij na dames 1 het tweede prestatieteam, we trainen fanatiek op dinsdag en donderdag en hebben elke zondag wedstrijd. We hebben 2 leuke coaches, Dana en Thomas, die allebei nog betrokken zijn bij de hockeyclub en altijd in zijn voor een biertje. Bij sommige wedstrijden zullen we worden toejuicht door Loeka, de lieve hond van Dana.

Omdat wij een redelijk nieuw team zijn, hebben we nog niet zoveel teamonderdelen zoals truien en een bierplank (al komt dit er wel snel aan). Gelukkig hebben we volgend jaar nog genoeg tijd om nog meer leuke dingen te regelen voor ons team. Wat wel definitief hebben is een teamkleur! Volgend jaar kan je ons naast de gebruikelijke donkergroene shirts, ook spotten in lichtblauwe shirts.

Na de wedstrijden of trainingen kan je met ons team altijd blijven hangen om andere wedstrijden/trainingen te zien of om gewoon gezellig met andere teams te mengen. Daarnaast proberen we met elkaar te eten na de training en we zullen volgend jaar veel leuke activiteiten te organiseren. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld nog activiteiten samen met Heren3 gedaan zoals het MMT en de 3×3 borrel.

Heb jij volgend jaar ook zin in een leuk niveau hockey gemixet met gezelligheid! Kom vooral even kijken bij onze introtrainingen.

TIET VOOR DRIE!