Dames SEZ

Hoor je muziek vermengd met het geluid van de zee? Een toeter? Een paar deuntjes van een liedje en weer een toeter? Dames SEZ is in aantocht: tijd om de zuipen, tijd voor de SEZcalatiemix! (zie gebroeders scooter op mixcloud)

Meer dan SEZ jaar geleden is het inmiddels, dat Dames SEZ het levenslicht zag. Begonnen met een team vol dames die allen nog nooit hadden gehockeyd, maar toen al vol motivatie en gezelligheid! In de loop der jaren voegden vele dames zich bij ons, zowel hockeyers als niet hockeyers, waardoor het niveau inmiddels SEZcaleert!

Naast hockeyen zijn we natuurlijk ook actief aan de bar (of achter de bar), met al dat sporten moet je immers wel voldoende vocht binnen krijgen. We zijn dan ook niet voor niets de afgelopen jaren winnaar van de biercompetitie binnen de damesteams! En inmiddels zijn we ook geduchte concurrentie voor de herenteams… Naast de gezellige borrels na de trainingen en wedstrijden, gaan we regelmatig samen naar feestjes, gala’s of de stad in, houden we jaarlijks een kerstdiner, gaan we naar toernooien en organiseren we regelmatig zelf feestjes op de Toren met thema’s als PrinSEZcalatie, GreaSEZ en SEZ on the Beach, altijd een groot SucSEZ! Daarnaast vind je ons soms ook samen in de UB of lunchend op het O&O plein (of ergens anders). Eén keer per maand eten we bovendien samen voor de training en daarnaast hebben we een eigen activiteitencommissie voor uitjes zoals bijvoorbeeld een avondje karten of Sinterklaas vieren! Verder zijn vele dames actief in commissies bij DHC maar ook bij studie– en studentenverenigingen en disputen, wat zorgt voor een gezellige actieve mengelmoes van dames uit alle hoeken van Enschede.

Terug naar hockey, toch wel onze favoriete bezigheid naast al die gezelligheid. Met hulp van onze enthousiaste trainers en coach zijn we ook op het veld duidelijk sucsezvol! Lijkt het je wat om mee te trainen bij het leukste, gezelligste en meest SEZcalerende team van DHC Drienerlo? Mail ons dan via dames6@dhcdrienerlo.nl of stuur ons een berichtje via social media! Vind ons op: Instagram @dhcdamessez of facebook.com/damessez!
Of kom langs tijdens onze training: iedere woensdag van 19:30 tot 21:00u. Tot dan!

SucSEZ!

Social Media