Damesch Zeeven

Het leukste en gezelligste hockeyteam van DHC, jawel, dat is natuurlijk Damesch 7eeven! Er wordt fanatiek getraind en wedstrijden gespeeld. Ieder op zijn eigen niveau, wat wisselt van ervaren fanatieke hockeyster tot fanatiek de derde helft winnen. In ons team staat gezelligheid, teamspirit en lachen centraal.
Op woensdagavond van 18.00 tot 19.30 is onze training die wordt gegeven door onze, al minstens 2 x 7 jaren, vaste trainers Cédric, Lance en Cklaus. In de training wordt veel gelachen, maar ook zeker serieus een balletje geslagen en proberen de drie Heren ons daadwerkelijk nog enige hockeyvaardigheden bij te brengen. Na de training eten we gezamenlijk in de Toren, of met lekker weer buiten, waarbij een koud biertje niet zal ontbreken.
Op zondag brengen we tijdens een wedstrijd de oefeningen van woensdag in de praktijk tegen allerlei clubs uit de regio. Onder leiding van onze coaches Cédric en Luuk, die proberen enige structuur aan te brengen in ons spel, wordt er een fanatieke pot gehockeyd. Onze tactiek bestaat veelal uit het verwarren van de tegenstander doordat we allemaal hetzelfde nummer dragen, namelijk 7EEVEN! Na een fanatieke wedstrijd waarbij onze energie helemaal is opgebrand, vullen we deze aan met een gezamenlijk lunch, waarna we de andere teams van DHC aanmoedigen langs het veld met onze gevulde biermeter, ook wel de 7-meter genoemd.
Naast het hockey hebben wij ook zo onze tradities! Zo vindt in december-januari altijd het jaarlijkse Date-Diner plaats, waaruit altijd de mooiste verhalen ontstaan! Benieuwd? Kom gezellig bij ons aan de bar staan en we vertellen het je graag! Ook hebben we elk jaar op 7-7 onze Dies met diner en borrel. Ook spontane borrels zijn geen uitzondering bij ons.
Damesch 7eeven, een team wat meer is dan alleen hockey! Of je nu al van jongs af aan hockeyt of nog nooit een stick hebt vastgehouden, iedereen is welkom! Wil je graag een keer mee trainen, stuur dan een email naar dames7[at]dhcdrienerlo[punt]nl of stuur ons een berichtje op Instagram!

7eeven voor allen, allen voor 7eeven.