Teams

DHC Drienerlo heeft elf hockeyteams. Prestatie, recreatie, vrienden en gezelligheid: er is altijd een match met jouw ideale team!

Heren 1

Het vlaggenschip van de club. Heren 1 is het prestatieteam van DHC.

Dames 1:

Wij kunnen ons haast niet voorstellen dat jij net zo fanatiek bent als dat wij zijn! Wij trainen, als prestatieteam, twee keer per week (dinsdag-&donderdagavond) en in de COVID-19 situatie waren wij niet de beroerdste om alle home workouts met elkaar te delen. Naast ons fanatisme met sporten, draaien wij onze handen niet om voor gezelligheid. Een teamweekend in Berlijn of Cochem of het jaarlijkse kerstdiner met H1. Het zijn slechts enkele voorbeelden. De balans in gezelligheid en fanatisme is bij ons zeker belangrijk. Dat maakt ons een hecht en gezellig team. Elk jaar komen er weer nieuwe aanwinsten bij, die wij mee hopen te nemen in dit leuke team! Je kan ons trouwens ook spotten op Instagram: @drienerlo_dames1

Heren 2

Heren 2 is het prestatie gerichte vrienden team van de club. Naast het winnen van de wedstrijden zijn we ook zeer gebrand op het winnen van de derde helft!

Hoihoi!

Wij zijn Dames 2, een gezellig team vol meiden die lekker willen hockeyen (en winnen), maar ook in zijn voor een leuke derde helft. We zijn allemaal actief binnen het studentenleven, maar vinden het ook belangrijk om lekker te sporten. We trainen iedere week op woensdagavond en krijgen training van de mannen van Heeren Zeeven! Voor komend jaar zijn we opzoek naar meiden die ons team kunnen versterken in het doel en op het veld! Heb jij al ervaring met keepen en lijkt het je leuk om volgend jaar elke woensdag en zondag met ons op het veld te staan? Stuur ons dan een berichtje!

Heren 3

Heren 3, het mooiste team van DHC DRIEnerlo. Een team dat is ontstaan uit de lust voor hockey en de smacht naar bier.

Heren 6

Team voor beginnende hockeyers. Geurende gezelligheid en epische escalatie inbegrepen.

Dames SEZ is een hecht en actief recreatieteam bestaande uit dames die overal in het Enschedese studentenleven actief zijn. Niet vies van een biertje (of 6, of 12, of ..) en altijd in voor de derde helft!
Heren 7

Voornaamste bezigheid: bier drinken. Niet onverdienstelijk hockeyend sportverticaal.

Dames 7

Damesch Zeeven, we kunnen best lekker hockeyen, maar hebben het vooral erg leuk met elkaar!

Dames 8
Heren X

Team bestaande uit Audentis-leden. Drie trainingen per week: woensdag, vrijdag en Gat op zaterdag.