Heren 6

Wie zijn wij?

Denk je wel eens, poah ik mag wel eens gaan sporten eigenlijk. Maar vind je bier ook heel belangrijk? Dan zit je bij Heeren6 goed! Wij staan altijd super gemotiveerd op het veld en rennen elke keer weer onze benen onder ons vandaan, en als het even niet lukt kun je altijd je motivatie wegdrinken in de Toren.

Wij zijn Heeren6, het instapteam van DHC. Als je nog nooit hebt gehockeyd of als je geen zin hebt in al dat serieuze gedoe van prestatie teams dat ben je bij ons bij het goede adres. Het enige wat je nodig hebt is motivatie, een goed hart en een leuke bijkomstigheid is een smaak naar bier maar we duwen niks door je strot.

2 jaar terug stond Heeren6 op het randje van niet meer bestaan maar de captains toen hebben er alles aan gedaan om dit te voorkomen en nu zijn we zelfs een wedstijd team. Na 2 jaar zijn we ver gekomen. Zo hebben we een jaarlijks kerst diner, een prachtige bierplank en organiseren we af en toe integratie borrels met andere teams. Maar er is nog genoeg te regelen dus als je zin hebt om actief te zijn binnen het team of de vereniging ben je ook meer dan welkom!

Wij trainen elke woensdag en spelen wedstrijden op zondag. Heb je nou interesse of wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar Aanvoerder@heeren6.nl!