De Drienerlose Hockey club, een van de oudste verenigingen in het studentenleven van Enschede, heeft een rijke geschiedenis. Hieronder kunt u enkele hoogtepunten van ons bestaan vinden:

Jaar Gebeurtenis
1964 Oprichting van de DHC ‘Rubbish’.
1966/1967 Toetreding tot de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. Een voorwaarde voor de toetreding is dat de naam ‘Rubbish’ geschrapt wordt, omdat de betekenis hoogst ongepast is voor het hockeywezen in Oost-Nederland. ‘Rubbish’ is op dit moment de naam van de oud-ledenvereniging.
1969 Opbouw van de Toren, een echte zoutboortoren geschonken door AKZO om verder te dienen als clubhuis van de DHC. Een uniek feit hierbij is, dat dit het enige clubhuis op de campus is dat in eigen beheer gehouden wordt.
1987 De DHC speelt de eerste thuiswedstrijd op kunstgras.
1989 Het grote aantal leden maakte al meerdere jaren uitbouw van de Toren noodzakelijk. Door veel inspanning en lobbyen is de verbouwing eindelijk gerealiseerd.
1996 De Toren boort en plant voort….. De boreling is een zouthuisje, wederom geschonken door AKZO. Dit zouthuisje vindt zijn/haar plaats naast de Toren waar het kan dienen als opslag ruimte.
2018 DHC heeft een nieuw waterveld, daarnaast is er een semiveld bij gekomen. Ook is de Toren deels verbouwd, met een hele nieuwe buitenkant.
2019 De wc’s zijn compleet vernieuwd.
2021 Er is een nieuw scorebord gekomen.