Welkom op de pagina van E.D.O.C.H. Rubbish, de oudledenvereniging van DHC Drienerlo.

E.D.O.C.H. Rubbish is de officiële oudledenverenging van DHC Drienerlo. Het doel van de vereniging is het bijhouden van het oudledenbestand, het organiseren van borrels voor oudleden en de integratie bevorderen tussen oudleden en de huidige leden van de Drienerlose Hockeyclub.

De verenigingsnaam E.D.O.C.H. Rubbish is afkomstig uit het verleden van DHC Drienerlo welke oorspronkelijk is opgericht als DHC Rubbish. De Koninklijke Nederlandse Hockeybond vond deze naam destijds dermate ongepast voor de elitaire hockeysport dat de club gedwongen werd om zijn naam te veranderen in DHC Drienerlo. Deze aanstoot is dan ook de directe aanleiding geweest om de naam terug te laten keren in de oudledenvereniging. In mei 2011 heeft de vereniging een herstart gemaakt om de oorspronkelijke doelen wederom te verwezenlijken.

Om dit te doen zijn wij op zoek naar zoveel mogelijk gegevens van oud leden van de DHC die graag op enige wijze betrokken wensen te blijven bij de club. Valt u zelf in deze categorie of kent u iemand die hier interesse voor heeft, meldt u dan kosteloos aan op www.rubbish.nl en dan zullen wij ervoor zorgen dat u (maximaal 4 maal per jaar) op de hoogte gehouden wordt van de de activiteiten van Rubbish en DHC.

Het huidige Rubbish bestuur bestaat momenteel uit:

Naam Functie
Milou Gankema Voorzitter
Jaap Cortjens Secretaris
Geert Geerts Penningmeester
Wouter Post Algemeen lid
Tjalling Stelma Algemeen lid
Daan Dierdorp Algemeen lid